Friluftsklær fra Neomondo - Fotografering ute - Fotograf Stig Jarnes
2707
post-template-default,single,single-post,postid-2707,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377,elementor-page elementor-page-2707

Foto Friluftsklær - Neomondo SS19

Jeg har tatt noen bilder av friluftsklær for Neomondo Vår/

Sommerkolleksjon 2019.

Å fotografere friluftsklær/utendørsklær så trenger man en bakhistorie – noe å vise klærne i sitt rette element. Og denne gangen ønsket vi å ha med litt vann, så vi falt på en historie
hvor våre modeller er på kanotur, noe som dannet et perfekt bakteppe for fotograferingen av friluftstøyet. Slike bilder skal jo inspirere til å komme seg ut.

Og man trenger nødvendigvis ikke oppsøke de høyeste fjelltoppene for å få seg et fint eventyr utendørs.

Opptaket ble gjort ved Fornebu – lett tilkomst fra Oslo samt litt
maritimt preg på omgivelsene. Vi fikk låne oss en kano samt
campingutstyr fra XXL.

Utendørsfotografering synes jeg er svært givende, da den gir mulighet til å bruke naturen og atmosfæren i ulike miljøer. Man må hele tiden være bevisst i å tilpasse seg og dra nytte av kanskje utfordrende eller varierende forhold for å skape bra bilder.

Denne dagen var vi svært heldige med været. Det er så fint ute på Lilløyodden ved Fornebu, og det gav mange ulike settinger for bildene. Et sted hvor jeg gladlig kunne campet selv, og det ble en hyggelig, men lang dag/kveld ute med hele teamet.

 

Modeller: André og Kesia