Helly Hansen Norviz Shoot - Fotograf Stig Jarnes
1153
post-template-default,single,single-post,postid-1153,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377

Helly Hansen Norviz Shoot

Fotografering av reflekterende materialer

Fotografering av reflekterende materialer kan by på utfordringer. Spesielt om man ikke ønsker at det skal se ut som om det reflekterende produktet er fotografert i frontlysene av en bil.

En annen utfordring er at ikke alle materialer er like reflekterende. Det er stor forskjell på hvordan refleksbånd av plast reflekterer og hvordan et matt stoff reflekterer.

 

Hvor sterk skal refleks-effekten være?

Når jeg fotograferer reflekser så starter jeg alltid med tilnærmet mørkt rom og en sterk lyskilde over kamera. Det er mitt bil-lys. Også gjelder det å se hvor kraftig refleksen blir i forhold til resten av produktet. Ofte er det ønskelig at resten av produktet skal være ganske mørkt.

Hvor mye detaljer må komme frem?

Som oftest ønsker man at bildet skal vise mer av produktet enn kun refleks-effekten. Da må fotografen kanskje fylle inn med en annen lyskilde for å balansere det hele opp slik at det ser naturlig ut.

 

Hangtag/Poster for Helly Hansen Norviz reflective sportswear

Foto Helly Hansen Norviz. Fotograferte hangtag-bilder for løpeklær med refleks mønster. Kjekt i høstmørket! Og en fin utfordring for fotografen.