Heroshot - Fotograf Stig Jarnes - Reklamefotograf
2324
post-template-default,single,single-post,postid-2324,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

HEROSHOT

Hva er Heroshot, og hvorfor er det viktig i Markedsføringen?

Heroshot er BILDET som sammenfatter hele markedsføringen. Det har et sterkt inntrykk. Det skal vise produktet fra sin beste side, og på en fremtredende måte. Uttrykket og settingen skal treffe målgruppen spesielt.

Bildet skal kunne stå alene, det har ofte et kraftig uttrykk som skal inspirere og påvirke seeren gjennom emosjonell respons.

Denne typen bilder blir brukt i reklameoppslag, kampanjer og landingsider på web.

Slike bilder skiller seg ofte fra rene produktbilder ved at de ofte er tatt i en annen setting enn på hvit eller annen ensfarget bakgrunn. De er mer stilisert, ofte tatt i relevant miljø for troverdighet. I det hele er prosessen mer ressurskrevende enn de rene produktbildene som blant annet brukes i nettbutikker.

 

Produktfokusert Heroshot

 

Her er det produktet som skal selges som er i fokus. Hovedvekten er på produktdesignet og det skal fremstå så estetisk pent som mulig. I en setting som er relevant. Det kan være location eller studio-oppsett.

Aktivitetsbasert Heroshot

 

Her er produktet i bruk som har fokus. Det kan være en aktivitet som er relevant for selve produktet eller den målgruppen som produktet markedsføres mot.

 

Se flere produktbilder her

Flere arbeider

Bildet skal kunne stå alene, det har ofte et kraftig uttrykk som skal inspirere og påvirke seeren gjennom emosjonell respons....

Bilder jeg tok for XXLs utendørsklær - Neomondo. Vi lånte med oss en kano og dro til Fornebu for å ta denne serien. ...