Interiørfotograf - Fotograf Stig Jarnes
2105
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2105,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377

Interiørfotograf

Jeg fotograferer interiør for møbel-leverandører, arkitekter og magasiner. Trenger dere bilder til reklame, referanserbilder eller hjemmeside så kan jeg hjelpe. Jeg holder til i Oslo-området, men reiser over hele landet.

Interiørfoto

Interiørfotograf i Oslo. Arkitektur og Interiør. Mine kunder er alt i fra produsenter av møbler, arkitektkontorer og hoteller til boligstylister og leverandører av diverse interiørartikler. Bruken av interiørfoto kan være så mangt, fra å vise produkter som skal selges, til referansecase for totalleverandører av interiørtjenester.

Jeg er opptatt av rene linjer og fint lys. Gode interiørbilder skal representere et utsnitt av selve opplevelsen av å være i rommet. Detaljer og hvordan lyset spiller er viktige elementer for vårt inntrykk, og derfor må bildene også gjenspeile dette.

Trenger dere interiørbilder til hjemmeside, produktkatalog så kan jeg hjelpe med det. Ta kontakt, jeg vil gjerne høre om ditt prosjekt og hva du trenger av interiørfoto.

Flere jobber jeg har gjort som interiørfotograf:

Produktfoto av møbler fra Meublé Produktbilder av møbler og interiør Jeg har fotografert produktbilder av møbler for interiørprodusenten Meublé. En del av salget foregår i nettbutikk, så det var behov for rene studiobilder av mproduktene som viser kvaliteten i produktene. Selv om en hel sofa......

Noen kunder:

BohusBonytt • Kinnarps • Nordic Furniture