Interiørfotograf - Fotograf Stig Jarnes
2105
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2105,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377

Interiørfotograf

Jeg fotograferer interiør for møbel-leverandører, arkitekter og magasiner. Trenger dere bilder til reklame, referanserbilder eller hjemmeside så kan jeg hjelpe. Jeg holder til i Oslo-området, men reiser over hele landet.

Interiørfotograf i Oslo. Arkitektur og Interiør. Mine kunder er alt i fra produsenter av møbler, arkitektkontorer og hoteller til boligstylister og leverandører av diverse interiørartikler.

Jeg er opptatt av rene linjer og fint lys. Gode interiørbilder skal representere et utsnitt av selve opplevelsen av å være i rommet. Detaljer og hvordan lyset spiller er viktige elementer for vårt inntrykk, og derfor må bildene også gjenspeile dette.

Trenger dere interiørbilder til hjemmeside, produktkatalog så kan jeg hjelpe med det. Ta kontakt, jeg vil gjerne høre om ditt prosjekt.

Flere jobber jeg har gjort som interiørfotograf:

Produktfotografering:  Meublé Jeg har fotografert produktbilder møbelmerket Meublé Produktbilder av interiør Jeg har fotografert produktbilder av møbler for interiørprodusenten Meublé. En del av salget foregår i nettbutikk, så det var behov for rene studiobilder av møblene som viser kvaliteten i produktene. Selv om en hel......

Noen kunder:

BohusBonytt • Kinnarps • Nordic Furniture