Kreative Portretter - Fotograf Stig Jarnes
2575
post-template-default,single,single-post,postid-2575,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377,elementor-page elementor-page-2575
portrettfotograf, portretter

Kreative portretter:

Jeg jobber mye med mennesker, og noen ganger krever jobben noe annet enn et helt valig portrettbilde. Det kan være for å vise personlighet eller nye sider – eller man kan rett og slett tillate seg å være kreativ og leke.

Jeg elsker denne typen utfordringer!

Noe annerledes portrettbilder

Jeg har fotografert mennesker i mange år, og noen ganger krysser jobben mellom rent portrett og slik jeg har jobber som motefotograf – det blir en slags kreativ miks som jeg liker utrolig godt.

Denne typen bilder er etterspurt av artister av alle slag. Det kan være kunstnere, musikere, skuespillere, dansere eller idrettsfolk som ønsker denne typen portretter. Enten til eget bruk eller for redaksjonell bruk til for eksempel intervjuer.