Lookbook - Fotograf for Alpaca Society - Fotograf Stig Jarnes
1146
post-template-default,single,single-post,postid-1146,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377,elementor-page elementor-page-1146
fotograf lookbook

Lookbook – Fotograf for Alpaca Society

Lookbook - fotografering for Alpaca Society

Lookbook fotografering

Alpaca Society

En lookbook er en visuell presentasjon av en kleskolleksjon, vanligvis satt sammen i form av en katalog eller en online portefølje. Målet er å formidle mer enn bare klærnes design; det handler om å formidle merkevarens identitet, inspirasjonen bak kolleksjonen og ikke minst, hvordan klærne ser ut i en reell kontekst. Dette er en visuell historiefortelling som lar seeren dykke inn i designerens visjon.

Noen ganger tas lookbook-bilder i studio på helt enkel studiobakgrunn, mens andre ganger ønsker man å finne andre settinger for å underbygge historien med litt andre teksturer og miljø.

Dette kan være på gaten, i urbane omgivelser, eller til og med i spesifikke miljøer som komplementerer kolleksjonens tema.

I dette tilfellet ønsket vi en litt hard murbakgrunn og vi fant faktisk dette i et garasjeanlegg ikke langt unna hovedkontoret.

Lookbooks er kraftige markedsføringsverktøy. De brukes til å promotere og markedsføre en merkevare eller en spesifikk kleskolleksjon ved å presentere klærne på en visuelt tiltalende måte. Dette kan gjøres gjennom trykte kataloger, online publikasjoner, eller sosiale medier.

Det hjelper til med å øke salget ved å gi potensielle kunder en visuell opplevelse av hvordan klærne ser ut i forskjellige settinger. De skaper en ønskelig presentasjon av plaggene og inspirerer til kjøp og merkevarebygging.

Gjennom bilder, stil og presentasjon bidrar lookbooks til å bygge merkevareidentitet. De formidler ikke bare klærnes design, men også den overordnede atmosfæren og stilen knyttet til merkevaren.

Kunde: Alpaca Society

Modell: Christine Thollefsen / Majormodels.it

Styling: Hilde Ottem

 

Se mer om Motefotograf her

Portfolio

fotograf lookbook

Flere prosjekter