Sportstøy fra Pierre Robert Sport - Fotograf Stig Jarnes
1135
post-template-default,single,single-post,postid-1135,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377,elementor-page elementor-page-1135
fotograf sportstøy, pierre robert

Sportstøy fra Pierre Robert Sport

Fotografere sportstøy - Pierre Robert Sport

Jeg har fotografert sportstøy fra Pierre Robert i Studio

Pakningsbilder for hipster og sportstopper som vi tok på modell i mitt studio i Oslo.

Fotografering av sportstøy, både utendørs og innendørs, på modeller og byster, er en spennende oppgave som gir muligheter for å fange bevegelse, stil og funksjonalitet. Som fotograf er det viktig å forstå de unike utfordringene og mulighetene som følger med dette oppdraget.

Fotografering i studio gir en kontrollert setting, der belysning og bakgrunn kan tilpasses nøyaktig etter behov. Dette er spesielt viktig når man ønsker å fremheve detaljer i sportstøyet, for eksempel sømmer, teksturer og spesifikke teknologiske funksjoner.

Modellen hjelper med å bringe klærne til live ved å vise hvordan de passer og hvordan de brukes i de elementene og bevegelsene som er tenkt.

Modell: Emmeline / Team