Reklamebilder - Stetson AW2020 - Fotograf Stig Jarnes
1930
post-template-default,single,single-post,postid-1930,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377
photographer oslo, reklamefotograf, stetson, fotograf i oslo, fotograf oslo, reklamebilder

Reklamebilder for Stetson

Jeg har tatt reklamebilder for Stetsons høst/vinterkampanje 2020. Det var utrolig artig prosjekt å være del av. Siden temaet var “bar” fant man barer rundt om i Europa og gjorde fotoopptaket med de som jobber der. Hva er vel bedre setting for disse hodeplaggene enn i en moderne cocktailbar?

Vi fotograferte bilden i Oslo, og Nedre Løkka Cocktailbar valgt ut som location. Christian og Pernille fikk være modeller.

Det var veldig hyggelig at Stetson tok kontakt i dette prosjektet. Prosessen med å sette sammen et foto-team gikk så fint. Det at modellene jobbet i baren er med på å gi en autensitet til bildene.

 

Får håpe Stetson velger å ta turen tilbake til Oslo eller Norge igjen for nye reklamebilder.

Kunde: Stetson Europe

Modeller: Christian og Pernille

Styling: Line Kirkhus

Hår/Makeup : Corinne