Reklamefotograf i Oslo - Fotograf Stig Jarnes
1111
page-template-default,page,page-id-1111,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Stig Jarnes er reklamefotograf med base i Oslo. Han startet som motefotograf for ulike magasiner i Norge, men har beveget seg mer og mer mot reklamefotografiet. Fortsatt er det som oftest mennesket som er subjektet, men nå har arbeidet i større grad dreis seg mot reklame og sport, og utendørs-sport. Stig er ikke redd for utfordringer, og har lært at det lønner seg å teste ut nye ting hvis man får muligheten. Etter over 10 år som fotograf har Stig fått muligheten til å reise både rundt i verden og opp på høye fjell med kameraet i hånden.

 

Lifestyle-fotograf

Med forkjærlighet for sport, og særlig fjellsport og friluftsliv er Stig en god match med brands som ønsker å fremme en aktiv og sunn livsstil. Han tar gjerne del i produksjonen helt fra planleggingsstadiet, og elsker å bruke referanser fra egne turer både i Norge og utlandet i arbeidet som fotograf. Det viktigste er å lage autentiske historier som inspirerer seeren.

 

Studiofotograf

Selv om frisk luft er godt, settes det også stor pris på dager i studio innimellom, med fin-tunet lys og passende musikk på anlegget – avhengig av hva slags opptak det er snakk om.