Reklamefotograf i Oslo - Fotograf Stig Jarnes
1111
page-template-default,page,page-id-1111,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2377

Reklamefotograf

Reklamefotograf med base i Oslo. Jeg startet som motefotograf for ulike magasiner i Norge, men har beveget meg mer og mer mot reklamefotografiet. Fortsatt er det som oftest mennesket som er subjektet, men nå har arbeidet i større grad dreid seg mot reklame og sport – og utendørs-sport. Mine kunder er reklamebyråer og forskjellige brands som hyrer meg inn direkte.

Jeg er ikke redd for utfordringer, og har lært at det lønner seg å teste ut nye ting hvis man får muligheten. Etter over 10 år som fotograf har jeg fått muligheten til å reise både rundt i verden og opp på høye fjell med kameraet i hånden.

Mer om reklamefotograf her

 

Reklamefotograf i Oslo

Jeg har lang erfaring med å fotografere reklamebilder for byråer og produsenter direkte. Enten det er lifestyle-bilder med modeller eller produktbilder så kan jeg hjelpe med det.

 

Lifestyle-fotograf

Med forkjærlighet for sport, og særlig fjellsport og friluftsliv er jeg en god match med brands som ønsker å fremme en aktiv og sunn livsstil. Jeg tar gjerne del i produksjonen helt fra planleggingsstadiet, og elsker å bruke referanser fra egne turer både i Norge og utlandet i arbeidet som fotograf. Det viktigste er å lage autentiske historier som inspirerer seeren.

Mer om utendørs lifestylefotograf her

 

Studiofotograf

Selv om frisk luft er godt, settes det også stor pris på dager i studio innimellom, med fin-tunet lys og passende musikk på anlegget – avhengig av hva slags opptak det er snakk om.

 

Produktfotograf

Enten det er enkle produktbilder til nettbutikk eller gjennomarbeodede produktbilder til reklamekampanjer så kan jeg hjelpe med dette. Jeg har lang erfaring i å få produktene til å se best mulig ut.

Mer om produktfotograf her